Priopćenja

Predsjedateljica Krišto posjetila tvrtku FEAL d.o.o. Široki Brijeg

24.6.2024

U sjedištu jednog od najuspješnijih hercegovačkih poduzeća predsjedateljicu Vijeća ministara Bosne i Hercegovine dočekali su vlasnik tvrtke Feal d.o.o. Mario Čolak, generalni direktor Ante Musa i izvršni direktor za proizvodnju Miro Rezo.

Na samom početku domaćini su izrazili srdačnu dobrodošlicu predsjedateljici Krišto, uz zahvalu za današnji posjet. Vlasnik i direktori su prezentirali situaciju u tvrtki i naglasili kako više od 80 % proizvoda izvoze na tržište Europske unije, ali i drugih zemalja. Feal danas zapošljava više od 750 radnika, uz godišnji proizvodni kapacitet od 70.000 tona i s kontinuiranim rastom prihoda.

Predsjedateljica Krišto je čestitala na ostvarenim uspjesima i naglasila važnost konstantne potpore svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini za jačanje gospodarstva. Također, predsjedateljica je poželjela puno uspjeha u budućim projektima kao i onima koji su u realizaciji te istaknula kako je ekonomski rast proizvodnje i razvoj ovakvih tvrtki jamac bolje budućnosti i europske Bosne i Hercegovine. (kraj).

Link za fotografije: 

https://www.flickr.com/photos/vijeceministara/albums/72177720318201119